top of page


YOGAREISE TIL SENEGAL

5. jan 2024 - 19. jan 2025
 

Gjestehusene Sesi Boubak & Sempe Thiékét

Casamance, Senegal

fra Kr. 12 900,- ekslusive flyreise
 

10 overnattinger, 3 måltider pr dag med lokale, friske og hovedsakelig økologiske produkter, yoga morgen og ettermiddag, hyggelige aktiviteter å velge mellom og taxi fra og til flyplassen. Flyreise kommer i tillegg.

___________________________

Vi holder til i det frodige sørlige Senegal, ute ved kysten og i år samarbeider vi med Kamila Kjær og Yogakompasset.no. Se deres annonse for reisen her:

    

Du flyr til Banjul og blir møtt av oss på flyplassen.  Bare gi oss info om flyrute og landing. NB! Første natt blir i Banjul på grunn av  visum på ambassaden neste dag.

Du bestiller selv flyreisen og denne er ditt eget ansvar som reisende. Faktisk kan det lønne seg gjennom et reisebyrå. Mange flyselskap reiser til Banjul, du må da mellomlande i Europa, som Brussel Airlines, Vueling, Tap Portugal eller Air France.

Du er velkommen til å utvide  oppholdet hos oss i forkant eller etterkant av oppholdet.

Kontaktinfo for påmelding/spørsmål finner du på websiden, www.sesiboubaksempe.com. Du får mer detaljert info ved henvendelse.  

Der kan du også lese mer om oss, se bilder og info under fanen med praktisk informasjon. Vi har også annonse på Kursagenten: https://www.kursagenten.no/skole/Sempe-Thikt-Guesthouse

Yoga  - i kontakt med din indre natur.

I omgivelser  med herlig natur og mennesker som lever i og med naturen, er det lettere å komme i kontakt med din indre natur også.  Oppleve Tiden, en langsommere rytme, finne roen, lytte, være tilstedeværende...

 

Mange har et behov for å lindre stresset som bygger seg opp i hverdagen. Vi ønsker oss et liv uten muskelspenninger, bedre pust og bedre søvn. Vi ønsker en større tilstedeværelse i livene våre. Vår yogareise kan være et skritt på den veien. En pause du trenger … eller starten på en endringsreise i din fremtidige hverdag.

 

Vår yogalærer, Kamila, har flere års erfaring og praktiserer Vinyasa yoga, Yin yoga og Dynamisk yoga. Hennes undervisning er kjennetegnet av flyt, lekenhet og en dyp oppmerksomhet på detaljer. Kamila er lyttende til deltakernes ønsker og behov.

Guro er utdannet massør ved Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm og gir til vanlig behandlinger på Flyt Studio på Nesodden.  Hun tilbyr deilig og avspennede yogamassasje som et ekstra tilbud til de som måtte ønske dette.

Bacary vil tilby spennende opplevelser gjennom trommer, rytmer og dans.

 

OPPLEV GLEDE GJENNOM YOGA

bottom of page