top of page

Om oss

Seny Sagna har vært med-eier i Sesi Boubak de siste 10 år. Seny først og fremst gartner og arbeidet flere år på et gjestested i Abéné før han ble ansvarlig for utvikling og drift av Sesi Boubak.

Seny vokste opp i Katack, en landsby nær den gambiske  grensen. Her har han i dag en frukthage med appelsiner, mandariner, grapefrukt og mango, og han leverer deilig frukt til gjestehusene.

Seny kjenner området meget godt og er ofte guide på lokale turer. 

Seny Sagna, co-owner and guide
Bacary Sagna, Co-owner and Djembe instructor

Bacary Sagna er også lokalkjent og vokste opp i Abéné og Kafountine. Han er med-eier i Sempe Thiékét. Men fremst av alt er han en talentfull djembespiller og en erfaren lærer i djembe og dans.

Bacary har i en årrekke vært kunstnerisk leder og solist i truppen Mama Africa Ballet of traditional music and dance, som har base i Abéné. Nå bor og arbeider han i Norge.

Bacary tilbyr timer og workshops i å spille djembe. Han kan også  undervise eller organisere dansetimer,  slik at du kan få oppleve den vidunderlige rytmen og energien i tradisjonell afrikansk musikk.

Anne Berit Astriddatter Sagna kommer fra Norge og har arbeidet som lærer i mange år. Hun er også med-eier i Sempe Thiékét og er blitt godt kjent i Senegal, da spesielt Casamance i sørlige Senegal.

Nå vil hun åpne mulighetene for at andre skal få møte og oppleve Afrika og vise deg en annen side av Afrika enn det bildet som ofte vises gjennom nyhetsbildet. Afrika er stort og mangfoldig og langt, langt mer enn katastrofer. Anne Berit vil være vertinne sesongvis i året, og du vil bli godt tatt vare på.

Anne Berit A. Sagna, co-owner and hostess
bottom of page